.

.

Herci, pivo, Majáles.............aneb co je důležité!

Ehm, zde je jen jedna herečka, tohle je
pro změnu parta budoucích učitelek!
Jak asi většina ví, 29. dubna se v Praze konala jedna z největších studentských hudebních akcí roku 2016. Neznám asi nikoho, kdo by nevěděl, co vlastně Majáles je a proto to neplánuji více vysvětlovat. Jen si představte tři stage, cute kelímky, pivo, mladé lidi a nejznámější české hudební kapely a zpěváky (Kryštov, Mandrage, Xindl, Voxel, ATMO music...Jelen atd.) Prostě fesťáček jak má být. 
Já osobně jsem se této akce účastnila poprvé v životě (a doufejme že ne naposledy). Lístek jsem dostala od kamarádky k nastávajícím narozeninám a taková "menší" rozlučka před mým odloučením v podobě roku v USA. Vtípek je, že já pokaždé před nějakou akcí onemocním. A ano, tento den nebyl výjimkou...opravdu jsem byla v šoku, že 3 Ibalginy se nijak neprojevili při mém míchání s alkoholem (ano, vím, že mi není 18...ale kdo z nás někdy nezhřešil, že?)
Původně jsem se tam chystala jen s dvěma kámoškami, ale nakonec jsme se spojili s bývalou spolužačkou a její partou. Chodí na konzervatoř, takže já a herci :D Ale upřímně, jsou to opravdu fajn lidi a až na výjimky jsem nikdy nezažila, že by nějaká parta přijala někoho nového s takovým přehledem. Potlesk! Opravdu mi to zpříjemnilo celý den (až na to množství cigaret...ale každý má své chybky! ♥)

Celý Majáles jsem prožila s teplotou a plná emocí. Někdy je opravdu důležité uvědomit si, co pro vás vlastně přátelství znamená. Prožít si to poznání něčeho nového...ať už jsou to místa, akce či lidi! Neumím si představit, že bych už nikdy neměla zažít tak příjemný pocit. A o to víc jsem se začala těšit do Ameriky, každým dnem budu poznávat to samé jako na Majálesu. Nové lidi, místa, akce, způsoby...zkrátka poznávání je asi ta nejkrásnější část života. 
Shrnuto a podtrženo: Majáles vám může dát víc, než kocovinu! Moc si toho cením a děkuji holkám za tu příležitost (i když teď doma ležím s teplotami! :D)


P.S. Všimli jste si, jak jsem se dostala od popisu akce k emočnímu prožitku a Americe? :DD

-Eva
Herci, pivo, Majáles.............aneb co je důležité! Herci, pivo, Majáles.............aneb co je důležité! Reviewed by Eva K. on 3:54 Rating: 5

2 komentáře:

  1. Jsem ráda, že jsi si i přes nemoc Majáles užila! :) A strašně moc se mi líbí tvůj přístup k tvojí cestě do USA, tímto přístupem si to tam určitě moc užiješ a získáš spoustu zážitků :)
    P.S. Ať jsi co nejdřív zdravá! :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Vůbec se ti nedivím. Já na Majálesu byla poprvé ve druháku v Hradci Králové a bylo to naprosto boží!
    Od té doby jsem se tam bohužel nedostala, za rok už ale fakt chci. :D letos je pro mě největší událost Pálavské vinobraní 2016, čehož se po loňském ročníku nemůžu dočkat. Je to tam neskutečně TOP. :)

    Tak doufám, že budeš v USA taky plná takových dojmů. Těším se, až o tom budeš psát sem. (Budeš že jo? :D)

    Zatím přeji brzké uzdravení :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář! Doufám, že se ti zde líbilo a někdy zas ;)

INSPIRATION

“The life you have led doesn’t need to be the only life you have.” – Anna Quindlen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.” – Anonymous

“Not all those who wander are lost.” – J.R.R. Tolkien

Používá technologii služby Blogger.