.

.

Welcome, like always!

Nepamatuji se, že bych na začínajícím blogu neviděla úvodní uvítací článek. Nejspíše to patří mezi blogerské formalitky, které nejsou úplně nejjednodušší. Ostatně, to začátky nikdy, že?!
Flachau 2015

Takže ohledně mé blogerské historie: měla jsem dva blogy, ke kterým jsem měla citový vztah a kvůli opakujícím se chybám jsem je oba musela zrušit. Nikdy nesvěřujte blog do blízkého okolí! (rada nad zlato) Takže pokud jste někdo znal Chaotic&Glamour : Hello, it´s me! A nebo už kdysi kdysi dávno BSSS. Hello, it´s me again! (jeden se týkal mody a úvah na různá témata, druhý úvah a grafiky)

Sicily 2015
Co z toho vyvodit? U úvah zůstávám i na tomto blogu a doufám, že se některým z vás budou líbit a můj velice zvláštní styl psaní zaujme. Jako druhé téma nevolím ani grafiku a snad ani modu (i když ♥♥♥), ale novinkou v mém psaní se stává cestování, objevování, poznávání a mohla bych pokračovat do nekonečna. Tento rok mám na zážitky velmi bohatý a začnu snad víkendem v Berlíně, který mě naprosto učaroval. V červnu se chystám na týden do Švýcarska, v červenci na tábor do Dánska, dále potenciální dovolená v Rakousku a na začátku srpna odlet na rok do USA. Veškeré cestovatelské poznatky budou proložené mými názory, úvahami, typy a vším co se v mé mlaďoučké hlavince zrovna vyvrbí. Doufám, že opět získám nějaké pravidelné čtenáře s kterými budu pravidelně v kontaktu a navážu nové inspirativní přátelství ze světa blogů. 

Pokud máte zájem dozvědět se o mém pobytu v USA : Evain-Illinois

Adios Amigos!
-Eva





Welcome, like always! Welcome, like always! Reviewed by Eva K. on 15:32 Rating: 5

6 komentářů:

  1. Moc se těším na Tvé články! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé, že jsi zpátky! ♥ Moc se těším na všechny tvoje cestovací zážitky i úvahy! :)


    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Je super, že zase začínáš! :) Už se moc těším na všechny cestovatelské články. Teda, tenhle rok toho máš opravdu hodně. Já jedu v červnu na dovolenou do Turecka (doufám, že situace tam bude v tu dobu klidná a nic se nám nestane) a pak taky v srpnu do USA. Ale doufám, že se podívám i někam jinam :D.
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak do Turecka by mě nikdo nedostal. Cesta pro sebevrahy, ale hodně štěstí ;) Hlavně se modli, ať máš dobrou rodinu v USA a taky tě někam vytáhne :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář! Doufám, že se ti zde líbilo a někdy zas ;)

INSPIRATION

“The life you have led doesn’t need to be the only life you have.” – Anna Quindlen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.” – Anonymous

“Not all those who wander are lost.” – J.R.R. Tolkien

Používá technologii služby Blogger.