.

.

Part of f*cking system

Lol, all the time! I am limited, flawed in a million ways - so yes, I will cry. Then I'll get up and try again. Isn't that what life's about, the struggle to be a better you?: Přiznejte se, kdo z vás si v práci či na brigádě počítá měrnou skupenskou kapacitu tání! Je tu někdo takový? Dala bych ruku do ohně za to, že 75% + z vás ani neví, o čem vlastně mluvím. Vždyť to prostě k životu nepotřebujeme! Tak proč nad tím trávit hodiny v slzách s tím, že druhý den vás čeká závěrečný test z této sračky látky, jelikož budete "životně" hodnocení. Opravdu? Mojí inteligenci dokáže něco, co snad ani do fyziky nepatří? Neměli bychom vědět, jak věci fungují, reagují a prostě jak to na tom světě běží? Místo toho budeme počítat kolik ledu dáme do kalorimetru (kdo z vás ví, co to je?)
Nebudu se tu vztekat jen nad fyzikou...je to prostě u všeho. A já tomu nerozumím. Proč je to na tom světě podělaný víc a víc? Proč do vás systém cpe věci, který jsou k ničemu. Proč nás všechny systém měří podle nesmyslných měřítek? Proč stoupají čísla lidí s psychickými problémy? Proč je 21. stol. dobou technického rozmachu a sociálního úpadku? 

Na nic z toho nedokážu odpovědět...asi se spíš bojím odpovědět, protože bych byla od vás hodnocena. 
This is how I feel today. Just need to admit I feel defeated before I can take a deep breath and restart fighting for myself.:

100 Inspirational Quotes For Girls On Strength And Confidence: Nesnáším ten pocit, když vím, že veškerá má energie jde do věcí, který mě nijak nenaplňují. Dělají mě nešťastnou, v budoucnu mi k ničemu nebudou...
Na věci, které mě zajímají a psychicky uspokojují už nezbude nic a já sama se nemůžu dál rozvíjet. Nebyli bychom všichni úspěšnější a spokojenější, kdybychom se věnovali věcem, které pro nás mají smysl a význam? Nebylo by na tom našem světě o dost líp? 

Není dne, kdy bych neměla chuť zničit všechny vazby k tomuhle systému (peníze, identifikační karty, mobily...) a jednoduše zmizet. Vím, že kdyby se změnila jedna jediná věc, která se ukazuje např. ve školství, všechno by bylo jinak a byla bych tu mnohem radši. Teď mám chuť nanejvýš utéct, jít si po svém a mít opravdovou svobodu, i kdybych přežila jen pár let. Stálo by to rozhodně za to...!

quote depressed depression suicide quotes anxiety writing self harm cutting Scar life quotes prose scars escape poetry depressing poem relatable spilled ink picture quotes sad quotes depressive disappear photo quotes relatable quotes depressing quotes depressed quotes explore the world spilled blood i want to disappear:






A takové myšlenky ve mě probudí měrné skupenské teplo tání. Tak alespoň k filozofování jsem ho využila.

Hipízácky naladěná
-EVA




P.S. Ani jsem to po sobě nečetla a asi to nedává smysl
P.P.S. Je mi to jedno
P.P.P.S. Jdu zase brečet nad MSTT
P.P.P.P.S. Zase začínám plakat nad nesmyslností tohohle světa
P.P.P.P.P.S. Asi budu Hipík a peču na všechny...Má někdo chuť na brownies? ♥☺


Part of f*cking system Part of f*cking system Reviewed by Eva K. on 6:19 Rating: 5

7 komentářů:

  1. Jo... někdy je to fakt na nic. Fyziku nenávidím, vlastně i taková biologie a nějaké šutry, které jsme se nedávno učili... Celkově se učíme i děláme hrozně moc věcí, které nám jsou naprosto k ničemu-úplně totálně k ničemu. Takhle to je vymyšlené. Bez diplomu, maturity, vysoký jsme vlastně nic. Zakládáme si věci na tom a soudíme podle toho, zda má ten či onen papír-který vlastně nic neříká.
    Místo toho, abychom se nadále rozvíjeli my sami, se dá říct, že rozvíjíme stroje... Taková je společnost, takový je systém. Co naděláš.
    DENYII

    OdpovědětVymazat
  2. Je priam nehorázne, kde sa dostal dnešný svet. Neviem, možno aj minulosť bola pohltená rôznymi hodnoteniami a stupnicami, kde sa človek mal pohybovať, ale nemyslím si, že to bolo až tak intenzívne. Myslím si, že na dnešnú mládež je vyvíjaný prílišný nátlak zo spoločnosti, kedy musia mať najnovšie oblečenie, najnovšie výdobytky techniky a samozrejme - školy. Myslím si, že týmto prístupom sa len dehonestuje úroveň škôl a celkový pohľad na dnešný svet.

    OdpovědětVymazat
  3. nemám rada ked je vsetko OK a naraz príde zlom, vtedy nesom na to pripravená ani neviem co mam robiť a som sklamana, na tu tecniku mam tiež nervy kazdý kazducký ju pouyíva a nevnima co to s nami robi :( mali by sme sa uvedomit a vyjst konecne z too zaskatulkvoaneo sveta ♥

    TeenMummy

    OdpovědětVymazat
  4. Musím říct, že vím, o čem mluvíš! :D Kalorimetr a další věci.. Ale to jen tak na odlehčení situace :D. Věř mi, že mě to taky děsně štve! Na chemické škole probírám fyziku úplně mimo chemii a taky mi to přijde zbytečné, když už jsem na té vysoké a studuji tu CHEMII. Chápu, že musím mít nějaké základy, ale mohlo by se to k té chemii aspoň přibližovat. Hlavně nebul, krásko, toto Ti za to nestojí. Já se tu stresuju jak dlouho a nakonec stejně zjišťuji, že je nejlepší, když máš tak všechno u p*dele :D. Protože to tak fakt je :D. Takže úsměv a žádné slzy! ♥

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. To je bohužel hodně tím, že sis vybrala gympl. Který nemůže připravit o fyziku lidi, kteří ji chtějí studovat, kvůli těm, kteří chtějí jít spíš smerem humanitním. To je právě to všeobecne vzdělání, co gympl zajišťuje. Někomu to sedi někomu ne. :) Navíc jsi teď už unavena a nemůžeš se dočkat prázdnin, o to víc to prožíváš :) těmihle stavy si došel snad každý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Úplně ti rozumim :D a cítím trošku hrdost, že vím, o čem jsi mluvila na začátku článku, protože jsem na fyzikou už zalomila hůl a o hodinách jsem duchem mimo, naštěstí na mě čeká už jen pět hodin fyziku a už ji nikdy mít nebudu ♥. Nicméně se nad tím taky často rozčiluju, pro mě je zbytečný sedět tři hodiny týdně na fyzice, další tři na chemii a další tři na biologii, chápu, že je spoustu lidí, které to zajímá ale nechápu, proč si předměty nemůžeme nevolit tak jak chceme, a ty ke ketrým nemáme žádný vztah mít alespoň jen jednou týdně s absolutními základy.
    Už nutně potřebuju prázdniny!

    OdpovědětVymazat
  7. Ámen, sestro.
    Fyzika je peklo všech pekel, ale myslím, že z každýho kreténskýho předmětu jde udělat předmět, který tě bude bavit, záleží hodně na tom učitelovi a jeho přístupu. Bohužel, těch špatných učitelů přebývá.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář! Doufám, že se ti zde líbilo a někdy zas ;)

INSPIRATION

“The life you have led doesn’t need to be the only life you have.” – Anna Quindlen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.” – Anonymous

“Not all those who wander are lost.” – J.R.R. Tolkien

Používá technologii služby Blogger.