.

.

Rozchody a palačinky aneb jak jsem se stala kamarádkou století? (TIPS)

Je 1:51 ráno a já před 20 minutami vyprovázela zmatenou kamarádku domů. 
You Lost Me Pictures, Photos, and Images for Facebook, Tumblr, Pinterest, and Twitter: Abych byla přesnější... přišla s tím, že u mě spí a během filmu Teď a tady (Now is good) usnula (hned na začátku). No a na konci se probudila s tím, že jí je vedro a musí spát doma. Takže jsme se obě ustrašené vydaly na cestu k naší ceduli, kam se vyprovázíme a pak rychlý běh zpět domů, zamknout a doufat, že na vás nepřijde nějaký uchyl či jiné strašidlo. Proč to ale píši? 
Celý večer byl v duchu rozchodu a to už vše přidává na svém. Hádám, že jsem jako nejlepší kamarádka obstála na výbornou, a proto bych chtěla napsat pár typů pro ostatní nejlepší kamarádky, které se minimálně jednou budou starat o to zlomené srdíčko vaší drahé polovičky. Pokud jste přítele neměli rády, je tak trochu důvod k oslavě...udělejme si to příjemnější!!! ☺

Celý článek berte s nadhledem, je to velmi odlehčené téma (které píšu ve 2 ráno takže...ehm). Ale vše je vyzkoušeno...a fungovalo to!!!

 Nenechte ji samotnou!
I přesto, že vám tvrdí, že chce být sama. A možná si to podvědomě i myslí...nenechte ji! Obejmout v této situaci potřebuje každý a i se vypovídat, jen ho k tomu musíte trošku donutit. Celá situace se odlehčí a nálada se zvedne minimálně o 50% (v tomto případě je to víc než dost)! 

 Sleepover
Orange Blossom Pancakes with Vanilla Honey Cream & Berry Compote | Jet & Indigo: Fáze jedna splněna. Teď zůstaňte přes noc či ji pozvěte k vám. Být na blízku po delší době není vůbec od věci!

 Palačinky
♣Máš hlad? 
♠Ne
♣A chceš palačinky?
♠Jestli je uděláš.
♣Já to věděla. 
Není nic lepšího, když vám někdo udělá jídlo...navíc palačinky jsou rychlé a vždy chutné!

 Protože jsme to my!
Udělejte něco bláznivého a hloupého. Snažte se ji rozesmát a přivést na jiné myšlenky. Já ji třeba donutila běžet v 21:41 pro marmeládu k Vietnámkovi na náměstí. Bylo tam dost lidí a my celou dobu běžely a jen se smály. We don´t care. Dokonce jsme potkaly pana EX a jen jsme se tomu zasmály a běžely si pro marmeládu a máslo na mrkvové sušenky, které jsem začala dělat hned po palačinkách.
Natáčely jsme příšerný snapy a zkrátka se snažily nemyslet na nic negativního!

My favorite quote in Now Is Good (2012), starring Dakota Fanning and Jeremy Irvine.:
 Proč?!
Nikdy není od věci si vlastně určit pozitivní věci, proč je dobré být bez daného člověka a jak je super být single! (jsem odborník!)

 Film, vyplakej se...a nebo usni!
Po tom, co jsem vařila, chovala se nezvykle nenormálně a udala všechny důvody, proč je to tak lepší. Nezbylo nám nic jiného, než si pobrečet u romantického filmu. Já si teda pobrečela, to moje pako to prospalo, což bylo asi pro všechny lepší. 


Snad byl článek i přes chmurné téma příjemný pro čtení. Jak rozchody s kamarádkami zvládáte vy? 

-Eva
/odborník na zlomená srdíčka/
Rozchody a palačinky aneb jak jsem se stala kamarádkou století? (TIPS) Rozchody a palačinky aneb jak jsem se stala kamarádkou století? (TIPS) Reviewed by Eva K. on 17:26 Rating: 5

5 komentářů:

  1. Já bych teda chtěla být sama nejspíš;) záleží hodně na člověku... ale palačinky bych si klidně dala:D super tip;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Byl to hodně takový vtípek, jak jsem psala odlehčeně :) Já si mnohdy říkám, že radši sama...ale pak mi osoba vždycky pomůže a jsem za to vděčná :)

      Vymazat
  2. Já bych teda chtěla být sama nejspíš;) záleží hodně na člověku... ale palačinky bych si klidně dala:D super tip;)

    www.double-claire.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Záleží jak ten rozchod proběhl. Můj rozchod byl celkem ve zlém a se zlomeným srdcem jsem odešla jenom ja, takže jsem chtěla byt sama a vybrečet se, co to šlo. :D ale moje kamarádka po rozchodu zase vyžadovala a potřebovala, aby s ni někdo byl, takže je to asi i dost o povaze. :) ale obecne to, co jsi napsala, platí. Jídlo je dobre snad na všechny smutky. Akorát filmy vybírám jiné, romantické slaďárny nam po rozchodu nesmí na oči. Většinou vyhraje Bridget Jones, to je krásně feministicky boží. :D

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem zažila jeden rozchod a teď jsem fakt dlouho sama. A jsem v tom kure*sky dobrá! :D
    Zlomené srdíčko už jsem kamarádkám léčila a každý kdo mě zná, musí uznat, že jsem neuvěřitelně dobrá posluchačka a jsem schopná ve vzteku na nikom nenechat ani niť suchou, což některé slečny také potřebují. Pořádně toho EX pomluvit a navymýšlet možné i nemožné! :D
    Každopádně tobě dávám jedničku s hvězdičkou! ^^

    Gabux

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář! Doufám, že se ti zde líbilo a někdy zas ;)

INSPIRATION

“The life you have led doesn’t need to be the only life you have.” – Anna Quindlen

“Travel is the only thing you buy that makes you richer.” – Anonymous

“Not all those who wander are lost.” – J.R.R. Tolkien

Používá technologii služby Blogger.